Solanaceae Garden

onsdag 6 april 2016

Bloggen lever vidare...

›
... men inte just här. Jag uppdaterar den med ojämna mellanrum och ni kan fortsättningsvis hitta den på nedanstående länk. http://www.rome...
söndag 23 mars 2014

Anläggning av humlegården

›
För ett par veckor sedan beställde jag några olika sorters humle från England. Denna gång var det inte humlekottar eller pellets utan rotbit...
2 kommentarer:
onsdag 5 februari 2014

Att göra bordsmargarin

›
Efter att ha gjort smör på lite vis några gånger så har jag kommit fram till vad jag tycker fungerar bäst. Det smöret jag uppskattar mest är...
1 kommentar:
onsdag 1 januari 2014

Kärna eget smör

›
Efter att ha läst Sandor Katzs bok (Katz 2012), har jag börjat syra olika produkter som jag gillar att äta och därmed vill beva...
3 kommentarer:
söndag 27 oktober 2013

Avsmakning av chiliöl

›
Öl smaksatt med chili kommer jag inte över så ofta. Och närproducerad dito brukar jag än mera sällan stöta på. Den senaste tiden har jag sam...
1 kommentar:
söndag 11 augusti 2013

Egen chipotle

›
Som så många gånger tidigare i min chili-hobby så var det Jukka Kilpinen i Finland som inspirerade mig att börja röka chili och tillverka ...
5 kommentarer:
torsdag 8 augusti 2013

Ulupica Large

›
Denna sorts chili är inget man odlar för den höga avkastningens skull men den är mycket spännande och bjöd på en mängd överraskningar när ja...
1 kommentar:
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

jakob.axelsson
Visa hela min profil
Använder Blogger.